dimarts, 27 de març del 2007

Mini marató

El dia 3 de març de 2007 vam organitzar una mini marató d'aeròbic al Poliesportiu de Mont-roig del Camp, d’una durada de 3 hores.

Vam gaudir d’una tarda del tot planera i amb èxit, amb les monitores d’aeròbic de Vila-seca junt amb les seves alumnes, i de tota la gent del poble que s’hi va apuntar.

Hem d’agraïr la col·laboració de les monitores Laura i “Fanny” que van organitzar tota la jornada desinteressadament, l’ajut de la nostra gent de Roca Ferma i de tots els presents del poble que van col·laborar en donar caliu a la nostra activitat.


Esperem que en pròximes edicions l'assistència sigui major.

8 comentaris:

OrioL ha dit...

va estar b :) llàstima que no assistis més gent :S

mikel ha dit...

La veritat es ke va ser bastant cutre :( va faltar .......

llastima xq l'organització s'ho habia currat sobretot la laura xDDDDD

OlGa ha dit...

Jeje mikel va faltar la meva assistència ballant, s'ha de dir tot! xD

Va prou bé, hus heu d'animar en + festivalets, com el techno no ingnasi? xD

No res, amunt Roca Ferma!!

Olga.

Laia Pellicer Toda ha dit...

Jo vaig em vaig comprar un xandall per a l'ocasió!!! jejeje. I l'endemà amb agulletes!!! jijiji. S'ha de repetir però amb més difusió... xD

Andreu, ja faré jo els cartells...jejeje.

Laia

Demacrat. Creador i dissenyador del blog ha dit...

pos yo no men vai enterar! hi hagues anat... kian poka desinformació! vaya-se senyor alarmes! vaya-se!
xD ya anire corrent la veu als socis de lo del 5 d'abril, ens veieeeem

Anònim ha dit...

doncs jo krek k va ser una parida, tindrieu d'organitzar koses q valguin la pena kom ara un finde a un alberg a prades, a l'ermita..., no aketes kutrades, avera si roca ferma s'anima i organitzeu koses kom deu mana, que el k1 us pasara aviat x la kara, fent + koses k no pas les que fa l'associació de joves de mont-roig del camp

Anònim ha dit...

anonim saps kin es el problema? k el k1 treballa x fer activitats, en cambi nosaltres, els 4 o 5 k sen preocupen, treballem, x al acabar intentar organitzar activitats, y si a tu et sembla una xorrada fer activitats per tot el poble pues a mi no, xk part dels diners k tenim son gràcies a tot al poble i ens arriben mitjançant lajuntament.
Et convido a registrar-te al fòrum i a que ens expliquis les teves idees i així entre tots millorem la nostra associació.

Unknown ha dit...

Acabo de descobrir el vostre blog i vull felicitar-vos i animar-vos en la feina i a treballar pel i des del jovent mont-rogenc.

Felicitats pel logo!