dimarts, 27 de març del 2007

Inaguració 9 LocaL

Estem treballant en l’obertura del nou local de Roca Ferma al poliesportiu. Hi ja el tenim llest per l'esperada inaguració.


Us esperem a tots el dia 5 d’abril a les 22:00 al 9 LocaL.

P.D.: Entreu sense trucar...


11 comentaris:

Anònim ha dit...

Era molt millo laltre lukal, no ens tindriem de rendir i seguir lluitant per a akonseguir el que era nostre

Anònim ha dit...

VÁYASE SEÑOR ALARMAS, VÁYASE!!

Anònim ha dit...

anim roca ferma nusaltras pudem
amb el k1

anim rococa ferma

Anònim ha dit...

Roca ferma ja no es el que era, roca ferma va ser creat per a organitzar sortides... ultimament no es fa res, teniem un local i ens l'an canviat x una habitacio que no+ es pot entra si tens la sort de ser de la junta ja que no+ ells tenen la klau.

Anònim ha dit...

crek que akest lokal no es tindria d'haver inaugurat, ja que tindría de ser una habitació provisional, x a sortir del pas mentres no trobem un lokal kom deu mana, akest lokal es una merda, buskemne un de millor on puguem fer el que vulgem i kuan vulguem. Hi tindria d'haver igualtat entre membres de la junta i socis.

OrioL ha dit...

Registreu-vos al fòrum, poseu-vos un nom i parlem les coses clares, i esteu tots convidats.

Si tan parleu de RF en propietat es k n'haureu estat socis, x tant no se de k us amagueu, us convido a tots a registrar-vos al fòrum i a donar la vostra verdadera opinió i que pugueu saber el k realment passa a l'associació.

Anònim ha dit...

A mi em sembla molt bonic això de que abans ens feien sortides, ara es fa el que es pot. es va fer una mini marató d'aeròbic!que hi vas participar?vas anar al partit del Barça nàstic...?espero que hgis estat partícep de les dues activitats.

Més, pots proposar tot el que vulguis i si hi ha d'haver participació i empenta crec que es pot fer! perquè no us apunteu al fórum i fem RF tots!i si volem marxar d'aquest local l'hem de fer petit, que ningú i volia anar. I et diré que sóc un membre de la junta, i que a mi no m'agrada gens haver de tenir una clau, que més trankil estava abans!

Espero rebre notícies, i com més crítiques i ambicioces millor!

Salut i força al Canut!

Anònim ha dit...

Hola, no sé qui critica a la junta de roca ferma, però crec que no tens gens de raó, i ja sé que tothom té dret a donar la seva opinió però en aquest cas crec que no.
Han lluitat molt per tenir el que tenen ara, que no és el mateix d'abans d'acord, però algo és algo, i des d'aquí simplement donar-vos ànims per continuar fins com ara.

Hi ha critiques que s'han de tenir en compte perquè són productives d'altres és millor ni escoltar-les

andreu ha dit...

Ei, me llegit tots els comentaris; no tenim el local d'abans,teniu tota la rao,pero que jo recordi es va dir si algu saps algun local dieu,algua a dit alguna cosa,... xk que jo sapiga no;i no ems queixem tant i treballem més x l'associació collons, x cert si ens haguesim comportat desde el principi, tothom podria tenir la clau del poli, buenu no caldria xk tindriem el local d'abans,i per ultim intentem fer coses,pero a poc a poc que ens em d'organitzar. xcert soc l'andreu chaparro, no tinc por de dir el meu nom,xk dels que us quixeu no vec el vostre.Fins Aviat i Visca RF!!!!

Anònim ha dit...

Companys, jo vaig tenir el pribilegi de ser uns del que varem començar Roca Ferma.El local avans de tenir el que us han pispat, era a l'antic ajuntament dalt de tot(l'antiga vivenda del sr Gracia).La feina d'anar al cap devant és farregosa i poc agraïda.
No us desanimeu,endevant Roca Ferma més que mai.

Unknown ha dit...

No abandoneu mai l'esperit crític ni les ganes de lluitar per un futur millor, des de Mont-roig, per la terra i el jovent!