dimecres, 2 de setembre del 2009

2a BAIXADA DE TRASTOS



2a Baixada de Trastos

Cursa i exhibició de vehicles d’autoconstrucció

Dia: dissabte 26 de setembre

Lloc: Concentració inicial – C/ St. Antoni

Hora: a les 17.00 h.

PREMIS

1r premi (al més ràpid) – 4 entrades pel Karting Salou

2n premi (al quasi més ràpid) – 4 entrades per l’Aquopolis

3r premi (al més original) – 4 sopars a “La Casa dels Vicaris” o “al Monestir”

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Al casal de joves K1 de Mont-roig del Camp fins el dia 22 de setembre o a través d’internet a joventut@mont-roig.com o a rocaferma84@hotmail.com

PER MÉS INFORMACIÓ

www. mont-roig.com

www.rocaferma.blogspot.com

o trucant al Casal de joves K1 al 977838832


Organitza:

Associació de Joves Roca Ferma

Ajuntament de Mont-roig del Camp



Bases:

Baixada de Trastos

El departament de Joventut de l’ajuntament de Mont-roig del Camp i l’Associació de Joves Roca Ferma organitzen la Baixada de trastos. L’exhibició i cursa de vehicles pretén fomentar la creativitat, l’habilitat, el treball i la diversió de tots els participants del poble, a més de potenciar el reciclatge de materials de rebuig o en desús.

El vehicle

Haurà de complir els següents requisits:

  • Serà de fabricació pròpia, sense motor i propulsat per gravetat o empesa per un participant. Queden exclosos els carros de supermercat i els contenidors d’escombraries.
  • La temàtica del vehicle serà lliure, tant de disseny, forma i aspecte, sempre i quant no superi els 2,10 metres d’ample.
  • Haurà de comptar amb un mínim de 3 rodes per poder participar i dur obligatòriament sistema de frenada i direcció. A més, s’hi reservarà un espai perquè l’organització hi fixi el dorsal.
  • El vehicle no podrà sobrepassar els 4 passatgers.
  • Cada vehicle haurà de tenir un nom propi, sense que aquest pugui ser ofensiu. En aquest sentit, l’organització es reserva el dret de no acceptar-lo per la seva participa

El pilot

Podrà anar amb la vestimenta d’acord amb la temàtica del vehicle. Aquest fet serà valorat en els premis previstos per la originalitat del vehicle sense motor. No obstant, els participants hauran d’acollir-se als següents criteris:

  • No poden participar sota els efectes de l’alcohol i les drogues.
  • És obligatori l’ús del casc correctament lligat per tots els participants (ja sigui de moto o de bicicleta). S’aconsella l’ús de genolleres, guants i colzeres.
  • L’edat mínima per participar-hi és de 14 anys. Tots els participants menors acreditaran l’autorització dels seus pares o tutors a l’activitat en el moment de la inscripció.
  • Cada equip escollirà un responsable i portaveu del vehicle, el mateix que tractarà amb l’organització.
  • Els pilots respectaran i obeiran a l’organització.

Recorregut i organització

Tots els participants quedaran convocats a les 17h del dia 26 de setembre al carrer de St. Antoni. Aquests aniran col·locant els vehicles tal i com se’ls indiqui des de l’organització. A continuació, l’organització comprovarà els vehicles per garantir que compleixin amb allò establert a les bases. Posteriorment es començarà la cursa cronometrada.

El recorregut de la cursa cronometrada serà des de l’encreuament entre el carrer St. Antoni i el carrer de la Roca, fins a la plaça Miramar. Al finalitzar, els vehicles estacionaran a l’espera que el jurat faci públic el veredicte dels premiats i entregui els trofeus i premis.

Premis

Es premiaran tres categories de vehicles: al més ràpid, al més original i un premi sorpresa.

  • 1r Premi: Al més ràpid – 4 entrades al Karting Salou
  • 2n Premi: Al quasi més ràpid – 4 entrades per l’Aquopolis
  • 3r Premi: Al més original– Sopar a “La Casa dels Vicaris” o “El Monestir”

Jurat

L’organització designarà el Jurat que valorarà les diferents categories. El Jurat es reserva el dret d’interpretar aquestes bases en cas de dubte o decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

Inscripcions

La inscripció es podrà fer via internet a rocaferma84@hotmail.com i a joventut@mont-roig.com o a les dependències del Casal de joves K1 de Mont-roig del Camp. Per als menors d’edat la inscripció haurà de fer-se presencialment al Casal de joves k1 i haurà d’anar acompanyat pel seu responsable legal.

La inscripció és totalment gratuïta.

Altres

L’organització es reserva el dret de canviar el recorregut establert.

Cal obeir en tot moment les indicacions de l’organització i els agents de seguretat.