dilluns, 3 de desembre del 2007

Més "Fatu"

Els companys de l'assocació l'Era de Vinyols i els Arcs, ens deixen una proposta suculenta.....

El proper acte previst de l'Era és el concert de l'Orquestra Mitjanit(http://www.mitjanit.com/), la més juvenil, canyera i compromesa de l'escena nacional actual.
En principi el concert havia de ser el passat divendres 23 de novembre i havien corregut rumors de que seria avui dia 30.
Finalment us podem confirmar que serà el divendres dia 14 de desembre a les 24.00h al Casal de Vinyols i els Arcs, allí on molts de vosaltres heu passat nits de concert inoblidables.Si voleu passar una bona nit amb música d'aquí i internacional, amb bona gent i uns preus dels que no buiden les butxaques; ens veiem amb la Mitjanit.

El preu de l'entrada? És gratuït!




Fins aviat!!!
Visca RF!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El grup Herois de la Katalunya Interior podrien fer una gira amb molt d'èxit al Baix Camp... "Mont-roig poble killo... Riudecanyes poble killo...?"


taro

Xapix ha dit...

Taro, mont-roig poble que hi ha de tot, i caldria veure moltes coses com per exemple a nivell de publicitat del concert de divendres, que de el Festival de DJS, aixi que tranquil que tot no esta perdut.

Anònim ha dit...

ho dic de conya xapix, però és la sensació que em vaig endur l'últim cop.
Ja saps que sóc partidari que les coses que es facin al poble siguin iniciatives de les associacions amb el suport de l'ajuntament i no que les coses vinguin donades per l'ajuntament com ara el K-1 que per a mi es una K-K.



taro